Magyar Média Mecenatúra

Pályázati Tükör

Archívumkereső

Az Archívumkereső adatbázis első sorban azok számára nyújt segítséget, akik pályázati munkájuk során kultúrtörténeti témában szeretnének elmélyedni és archív tartalmakhoz, szakértőkhöz, a legjobb szakmai kapcsolatokhoz szeretnének jutni.

Az archív tartalmakat gyűjtemények és archetípusok szerint csoportosítjuk, hogy könnyen megtalálható legyen valamennyi médiumfajta. Az egyes gyűjteményekhez tartozó archívumi főoldalt belinkeljük, kutatói közül elérést biztosítunk azokhoz, akik pályafutásuk során egy-egy szakterületre specializálódtak, így egy-egy téma, műfaj legjobb hazai ismerői. Amennyiben nem talál közvetlen elérést némely kutatóhoz, szívesen közvetítünk, vagy közvetlenül eljuttajuk az elérhetőségeket.

Ha kérdése merülne fel, bátran tegye fel emailben, vagy írjon, ha egy egy szakterülettel kapcsolatban további kutatásra, segítségre lenne szüksége. Amennyiben szeretné kiegészíteni újabb, hasznos információva folyamatosan bővülő adatbázisunkat, kérjük tegye meg a fejlécben található kapcsolattartás segítségével!

Hasznos időtöltést, sikeres kutatást kíván a Pályázati Tükör stábja!

Mozgóképes archívumok


Hangarchívumok

 

Fényképarchívumok

 

Egyéb archívumok