Magyar Média Mecenatúra

Pályázati Tükör

Adatkezelés

Az oldalra érkező személyes adatok kezelője a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (a továbbiakban: NMHH), amely az adatok kezelése során az alábbiak szerint jár el.

A honlap felkeresésével Ön személyes adatokat ad át számunkra. Az internetes kapcsolat fenntartása során a látogató által használt böngészőprogrammal, internetprotokoll-címmel (IP-cím), doménnévvel (URL), a látogatás időpontjával, valamint a megtekintett oldalakkal kapcsolatosan automatikusan képződnek technikai adatok a számítógépes rendszerünkben. Ezeket az adatokat az NMHH kizárólag a honlappal kapcsolatos adatok statisztikai elemzésére használja fel. Az oldal sütiket (cookie) nem használ.

Amennyiben bejelentést tesz, akkor megadhatja nevét és e-mail címét, ha azt kívánja, hogy a bejelentés eredményéről értesítsük. Ebben az esetben a megadott személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján kezeljük, így Ön bármikor kérheti adatai törlését, helyesbítését, illetve tájékoztatást adatai kezeléséről.

Az adatkezelés - a fenti célok esetében is - kizárólag a működéshez szükséges mértékben és ideig, és csak azzal a személyes adattal történik, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlenül szükséges, annak eléréséhez egyébként alkalmas. Ezeket az adatokat az NMHH bizalmasan és az Ön rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Az adatokat az NMHH harmadik személy számára - a törvényben meghatározott eseteken kívül - nem adja át.