Magyar Média Mecenatúra

Pályázati Tükör

Egri Lajos forgatókönyv pályázat 2018

2018.02.20. 10:09

A pályázat kódja: EGRILAJOS2018 (TVFILMTERV)
A pályázat kiírásának dátuma: 2018-01-17 12:48:00
A pályázat beadásának dátuma: Pályázati felhívás 1.3. pontja szerint

 


KÖZLEMÉNY

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap a Médiatanács által jóváhagyott Általános Pályázati Feltételekben (ÁPF) rögzítettek alapján a Magyar Média Mecenatúra Program keretében

pályázati eljárást hirdet televíziófilm forgatókönyvírás, televíziófilmterv-fejlesztés, valamint animációs film forgatókönyvírás vissza nem térítendő támogatására 10.000.000 Ft keretösszegben.

Az egy fordulóból álló pályázati eljárásban pályázatot a pályázati felhívás megjelenésétől 2018. február 22-éig kizárólag elektronikus úton - Ügyfélkapun keresztül, a pályázati dokumentáció részét képező ÁNYK űrlapon - lehet benyújtani, az ÁPF II. fejezet 9. és 10. pontjában rögzített, illetve a felhívásban meghatározott feltételekkel és felsorolt mellékletekkel együtt.

A támogatást a Médiatanács a pályázatban rögzített tervezett összköltség arányában ítéli meg úgy, hogy az ne haladja meg a tervezett összköltség 80%-át (támogatott ráfordítási arány), továbbá

a) forgatókönyvírás esetében az 1.000.000 Ft-ot;

b) filmterv-fejlesztés esetében a 2.500.000 Ft-ot.

Egy pályázó az eljárásban

a) legfeljebb egy forgatókönyvírásra vonatkozó vagy

b) egy filmterv-fejlesztésre vonatkozó pályázatot nyújthat be.

A pályázati felhívás, az eljárásban benyújtandó pályázati kérelem űrlap és annak kapcsolódó melléklete letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Mecenatúra Igazgatósága honlapjáról (http://mecenatura.mtva.hu/).

A pályázó a pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseit a pályázat utolsó beadási napjáig kizárólag a kerdesek@mecenatura.mtva.hu címre küldött levélben teheti fel. Az Alap legkésőbb 8 napon belül elektronikus levélben ad választ a pályázónak.

Az érvényes és eredményes pályázat érdekében a pályázati felhívás megismerésén túl szíveskedjék tájékozódni a http://mecenatura.mtva.hu oldalon az EPR használatáról, a szükséges technikai és egyéb feltételekről!

Kérjük, minden esetben szíveskedjék figyelmesen elolvasni az adott eljárás pályázati felhívása mellett az ÁPF-et is!