Magyar Média Mecenatúra

Pályázati Tükör

Fehér György tévéfilm pályázat 2017

2017.04.05. 11:11

A pályázat kódja: FEHÉRGYÖRGY2017 (TVFILM)
A pályázat kiírásának dátuma: 2017-02-23 18:51:00
A pályázat beadásának dátuma: Pályázati felhívás 1.4. pontja szerint


KÖZLEMÉNY

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap a Médiatanács által jóváhagyott Általános Pályázati Feltételekben (ÁPF) rögzítettek alapján a Magyar Média Mecenatúra Program keretében

háromszakaszos pályázati eljárást hirdet televíziófilmek és televíziófilm-sorozatok gyártásának vissza nem térítendő támogatására 600.000.000 Ft keretösszegben.

A pályázati eljárásban legfeljebb 70 perc hosszúságú televíziófilmek, valamint legfeljebb 2 epizódból álló, epizódonként minimum 25, maximum 50 perc hosszúságú televíziófilm-sorozatok kaphatnak támogatást.

A pályázati eljárás három egymásra épülő szakaszból áll.

Első szakasz:
(a szinopszis űrlap és a dramaturgiai leírást tartalmazó szinopszis beadási határideje/időszaka)
2017. március 23. 12:00    

Második szakasz:
(a bizottság és a pályázók - a rendező és a producer - legfeljebb 20 perces konzultációja)
2017. május 2. - 12.

Harmadik szakasz:
(pályázat beadási időszak)
2017. május 16. - június 8. 12:00

A Médiatanács döntésének határideje: 2017. július 25.

A TV-film befejezési és átadási határideje: 2018. szeptember 3.

A TV-film bemutatásának határideje: 2019. február 28.

Szinopszist, illetve pályázatot kizárólag elektronikus úton - Ügyfélkapun keresztül, a pályázati dokumentáció részét képező ÁNYK űrlapon - lehet benyújtani, az ÁPF II. fejezet 9. és 10. pontjában rögzített, illetve a felhívásban meghatározott feltételekkel és felsorolt mellékletekkel együtt.

A támogatást a Médiatanács a pályázatban rögzített tervezett összköltség arányában ítéli meg úgy, hogy az ne haladja meg

a) sem a tervezett összköltség 75%-át (támogatott ráfordítási arány),
b) sem a 120.000.000 Ft-ot.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában beküldendő szinopszis űrlap és melléklete, valamint az eljárás harmadik szakaszában benyújtandó pályázati kérelem űrlap és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Mecenatúra Igazgatósága honlapjáról (http://mecenatura.mtva.hu/).

A pályázó a pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseit az eljárás harmadik szakaszának utolsó beadási napjáig kizárólag a kerdesek@mecenatura.mtva.hu címre küldött levélben teheti fel. Az Alap legkésőbb 8 napon belül elektronikus levélben ad választ a pályázónak.

Az MTVA Mecenatúra Igazgatósága (Alap) tájékoztatja a pályázókat, hogy a Médiatanács az elektronikus pályáztatás tapasztalatait figyelembe véve 2016. november 8-ai hatállyal új Általános Pályázati Feltételeket fogadott el.

Az ÁPF rendelkezéseinek megfelelően az Alap honlapjáról letölthető regisztrációs lapon e-mailben történő előzetes regisztráció megszűnik.

Kérjük, hogy az érvényes pályázat benyújtásához minden esetben olvassák el figyelmesen az adott eljárás pályázati felhívása mellett az új ÁPF-et is!

bővebb információ