Magyar Média Mecenatúra

Pályázati Tükör

Dargay Attila animáció-sorozat pályázat 2015

2015.06.03. 11:36

A pályázat kódja: DARGAYATTILA2015 (ANIMACIOSOROZAT)
A pályázat kiírásának dátuma: 2015-03-06 07:30:00
A pályázat beadásának dátuma: Pályázati felhívás 2.3.1 pontja szerint

KÖZLEMÉNY

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2015. november 17-én úgy döntött, hogy az általa már támogatásban részesített gyermek, ifjúsági és családi témájú animációs filmsorozatok további epizódjai gyártásának és önálló, egyedi animációs filmalkotások gyártásának támogatására meghirdetett háromszakaszos nyílt beadású pályázati eljárásban (DARGAYATTILA2015) második fordulót hirdet.

Az eljárás második fordulójában a nyertes filmalkotások támogatására 76.000.000 Ft-ot különít el.

A pályázati eljárás második fordulója három egymásra épülő szakaszának eljárási határidőpontjai:

első szakasz
az űrlap, valamint a szinopszis és a látványterv/figuraterv elektronikus úton történő benyújtása
2015. december 10. 12:00

második szakasz
a bizottság a pályázókat legfeljebb 20 perces konzultációra hívja be
2016. február 15-19.

harmadik szakasz
pályázati kérelmet és annak mellékleteit kell benyújtani
2016. március 16/17.
március 22/23/24.

a Médiatanács döntésének határideje:
2016. április 26.

a filmalkotás befejezésének határideje:
2017. július 27.

a filmalkotás bemutatásának határideje:
2018. március 31.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában elektronikusan beküldendő űrlap, valamint az eljárás harmadik szakaszában benyújtandó pályázati kérelem és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Mecenatúra Igazgatóság honlapjáról (http://mecenatura.mtva.hu/).

A pályázó a pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseket az eljárás harmadik szakaszának utolsó beadási napjáig kizárólag a kerdesek@mecenatura.mtva.hu címre küldött levélben teheti fel. Az Alap legkésőbb 5 munkanapon belül elektronikus levélben ad választ.

 

KÖZLEMÉNY

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. számú törvény (a továbbiakban: Mttv.) 137. §-ának (1) bekezdése, illetve a Médiatanács által jóváhagyott Általános Pályázati Feltételekben (ÁPF) rögzítettek alapján háromszakaszos nyílt beadású pályázati eljárást hirdet meg általa már támogatásban részesített gyermek, ifjúsági és családi témájú animációs filmsorozatok további epizódjai gyártásának és önálló, egyedi animációs filmalkotások gyártásának támogatására 250.000.000 Ft keretösszegben.

A pályázati eljárás három egymásra épülő szakaszból áll:

első szakasz
az űrlap, valamint a szinopszis elektronikus úton történő benyújtása, határidő: 2015. április 1. 12:00 óra

második szakasz
a bizottság a pályázókat legfeljebb 20 perces konzultációra hívja be, 2015. május 11. - május 22. között

harmadik szakasz
a pályázati kérelmet és annak mellékleteit kell benyújtani, 2015. június 2-a és június 10-e között, megismételt benyújtási nap: június 11-e

a) A Médiatanács által már támogatott animációs filmek további epizódjai gyártásának támogatása esetében az egy epizódra jutó támogatás összege nem lehet magasabb a pályázó ugyanazon sorozatának korábbi epizódjaira elnyert összegek közül az egy epizódra jutó legalacsonyabb értékű támogatás összegénél,
b) Az önálló, egyedi animációs filmek gyártásának támogatása esetében a támogatás összege legfeljebb 30.000.000 Ft.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában elektronikusan beküldendő űrlap, valamint az eljárás harmadik szakaszában benyújtandó pályázati kérelem és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Mecenatúra Igazgatóság honlapjáról (http://mecenatura.mtva.hu/).

A pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseket a pályázó az eljárás harmadik szakasza szerinti utolsó beadási napig kizárólag az alábbi címre küldött elektronikus levélben teheti fel: kerdesek@mecenatura.mtva.hu. Az Alap legfeljebb 5 munkanapon belül elektronikus levélben ad választ a pályázónak.

bővebb felvilágosítás és a szükséges dokumentumok